Sitter å koser meg med et stykke bountykake etter bodybalancetimen min nå i kveld. Den er så god ❤️ ❤️ ❤️. Det er første gang jeg har laget den og har trikset og mikset litt for å få den slik jeg ville, og det ble full klaff på første forsøk. Klappe meg selv på skuldra 😁.

  
INGREDIENSER BOUNTYKAKE

BUNN:

 • 2 egg
 • 2,5 dl kokossukker
 • 2 ts vaniljesukker
 • En klype himalayasalt
 • 2 ss raw kakaopulver
 • 1,5 dl jyttemel
 • 1 ts fiberhusk
 • 100 g meierismør

KOKOSFYLL:

 • 1 boks vikingmelk
 • 2 ss lønnesirup
 • 200 g kokos

GLASUR:

 • 200 g mørk sjokolade
 • 2 ss meierismør

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Smelt meierismøret og visp sammen eggene. Hell smør og egg i det tørre, og bland godt. Kle bunnen på en rund kakeform med bakepapir, smør kanten med meierismør og hell røren i. Stek på 150 grader i 30 minutter. Avkjøl. 

Når kaken kjøler seg ned lag kokosfyllet. Hell vikingmelken i en bolle og tilsett lønnesirup. Bland det godt sammen. Tilsett kokosen og rør det godt sammen. La stå til kaken er kald.

Hell så kokosblandingen over kakebunnen ( fortsatt i formen) og glatt det til med en slikkepott eller lignende. Smelt sjokoladen sammen med smøret og hell den over kokosen. Strø litt kokos over til pynt og sett kaken ca 20 minutter i fryseren. Nyt 😘. Kaken smaker best når den er romtemperert, slik at sjokoladelokket ikke blir for hardt.

Hadde en fin tur på Vassetvatnet i dag med skolen. Var litt mye sne på isen, men vakker himmel var det.

  
Natta 💤

Klem 💙 Beate