Må bare stikke innom her og si at jeg er målløs over trafikken på bloggen siste døgnet. Har fått mange henvendelser privat og på bloggen, og vil si at jeg skal prøve å få svart alle sammen…. men jeg rekker det ikke i dag. Er litt presset for tid, første dag på jobb etter ferien, lenge på jobb og skal i tillegg ha Bodybalance time på senteret i kveld. Skal prøve å få tid så fort som mulig 👍🏻

Ser at det er mange som lurer på hvordan jeg la om kostholdet, og det skal komme frem i bloggen, om du har tid til å se der. Ellers kan jeg legge til at jeg startet med ganske strikt lavkarbo, men etter hvert har det endret seg til å omfatte flere matvarer med langsomme karbohydrater fordi min kropp responderer godt på det. Jeg må bare få lov å presisere at dette gjelder meg og min kropp , jeg kan ikke love noen samme resultater. Det eneste jeg kan si med sikkerhet, er at ingen har vondt av å spise sunt. Det eneste du risikerer er å bli sunn 😂. Vi burde bli bedre til å lytte til kroppen vår, kort og greit.


Har du lyst på noe yummy å spise, kan jeg anbefale disse👆🏻 snickerdoodlesene. De er fantastisk gode, inneholder ikke raffinert sukker og de er glutenfrie 😁

Da får jeg stikke å gjøre meg klar til trening. Ha en strålende og gjerne aktiv kveld 💪🏻.

Klem ❤️ Beate