Den første dagen i 2016 har allerede gått over i historien, luften har gått ut av julenissen og jeg kan se tilbake på ett 2015 der det har skjedd veldig mye i livet mitt. Året har vært fylt av mange flotte og positive opplevelser i tillegg til en del mindre hyggelige. Jeg har likevel så utrolig mye å være takknemlig for, og det er jeg.

Nyttårsforsett har jeg ikke, annet enn at 2016 skal bli enda bedre enn 2015. Jeg har fått lære hvem som er der for meg når jeg trenger dem, og hvem som ikke er der. Jeg har lært at om jeg skal klare å være der fullt ut for mine kjære, må jeg også tenke på meg selv. Tenke helse, sunn mat, hvile, trening, glede, være litt egoist av og til og lade batteriene så de ikke går tom. Mitt største ønske for 2016 er at mannen min skal bli frisk, så han kan få gjøre de tingene han liker og har glede av uten å bli utslitt. Helsevesenet har fått en ripe i lakken av erfaringene vi har gjort oss siste året og de erfaringene unner jeg ikke noen. Men vi kommer til å stå på og ikke gi oss!!!!! Tommel opp for positiv tenking.

Nå gleder jeg meg til hverdagen begynner. Vi har en konfirmasjon å planlegge i mai, det blir lysere for hver dag og gleden over å fotografere blir bare større og større. Corebar og Bodybalance timer står på programmet mitt hos Aktiv trening og det skal bli godt med gode rutiner igjen. Det har vært deilig med ferie, men nå kjenner jeg at ferien godt kan være over for denne gang.

Da gjenstår det bare for meg å ønske alle Godt Nytt År 🎉 måtte det bli fylt av glede og masse kjærlighet ❤️

Klem ❤️ Beate

PS Kom gjerne med ris eller ros til meg. Det er mange som er innom, så legg gjerne igjen en kommentar.