Stikker innom en liten tur for å ønske alle en God Jul, og en deilig juleferie 🎄. Tyson, Happy og Lucky på bildet over koser seg også i jula, matmor er hjemme hele dagen og det liker de. Håper bare at værmeldingen stemmer for de nærmeste dagene, for nå har det blåst og regnet i flere dager og det blir det ikke lange turer av. Nå er det meldt oppholdsvær og klar himmel så vi krysser fingrene for det. 

Det er så deilig å kunne puste ut og slappe av etter en veldig hektisk førjulstid. Jeg har jobbet både dag og kveld, og nå kjenner jeg at det er påkrevd med litt ferie. Jeg har faktisk hatt det så travelt at jeg ikke har bakt en eneste julekake 😳, men vet du, det er faktisk helt greit 😄 jul ble det likevel. Nå er jeg så heldig at jeg har ferie helt til 4. Januar, så kansje blir det litt baking i romjula i stedet 👏🏻 er vel ikke feil det, vel. Kansje blir det noen oppskrifter her på bloggen også, for jeg har mange på lur, har bare ikke hatt tid. 

  

Julestemning derimot har vi i heimen, (som du kan se av bildene over) vi har kost oss med julemusikk og levende lys, og akkurat nå sitter jeg og kjenner på følelsen av takknemlighet for alt det gode jeg har i livet mitt. Familien min, det å ha en jobb å gå til, noe som ikke er en selvfølge for alle, jeg bor i et trygt og godt land, og sist men ikke minst har jeg og mine alt vi trenger og litt til. Det største ønsket mitt for det kommende året er at mannen min som sliter med sykdom skal bli bedre ❤️

  

Her er et lite knippe av de flotte skattene jeg fikk i julegave ❤️. Her har jeg alt jeg trenger til å kose meg i romjula; en koselig julenisse laget av yngste sønnen i huset, vakre lyshus som skaper stemning, hærlige store tekopper til å nyte juleteen min i, samt deilige ingredienser til matlaging. Kansje dukker de opp i oppskrifter her etter hvert. 

Trening har jeg også planer om å få lagt inn i programmet. Skal øve inn ny release i Corebar og må holde Bodybalancetimen ved like, så det ikke blir for tøft å starte igjen etter ferien. Får prøve å finne rette balansen mellom hvile og aktivitet; sunn og litt «usunn» mat 😉

Ønsker alle ei fantastisk romjulstid, med et bilde fra Devoldfabrikken

  
Klem ❤️ Beate