I en travel hverdag er det greit å ha lettvinte middagsløsninger å ty til. Denne hvite pizzaen er både lettvint og næringsrik med sunn olivenolje, saltfri krydderblanding og røkt laks. 

HVIT PIZZA MED RØKT LAKS ( 1 person )

  • 2 lomper ( valgfritt hvilken sort )
  • Olivenolje
  • Kremost naturell
  • Mozarella
  • Saltfritt pizzakrydder fra I-Herb ( eller annet krydder )
  • Noen skiver røkt laks

Sett stekeovnen på 200 grader. Legg den ene lompen på bakepapirkledd stekebrett og hell litt olivenolje over. Smør rikelig med kremost på den andre lompen og legg den på. Riv biter av mozarellaen og legg over kremosten. Strø over krydder og sett inn i ovnen i ca 10 min. Ta pizzaen ut og legg biter av røkelaks på. Stek videre i ca 2 min. Ferdig 👍🏻  

Jeg hadde sprøstekt løk over og det smakte snadder.

I dag har det vert skikkelig høstvær og jeg kjenner at jeg trenger å komme meg tidlig til sengs, så jeg sier God Natt og Sov Godt med et bilde av en nydelig solnedgang over Molja fyr i Ålesund.

  
Klem 💙 Beate