Det har vært en rolig søndag her hos meg i dag. Det har vært frokost med hele gjengen som bor i huset samlet (ikke så ofte det skjer). Så har Sondre, sønn i huset, hatt kjøkkentjeneste og laget cookies (min oppskrift) og hjemmelaget pizza med bunn av fibra fullkornsmel og finmalt spelt. En fin måte å bruke opp rester av tacokjøttdeig på.

Min mage er ikke så glad i gjærbakst, så jeg laget speltlompepizza til meg selv.


OPPSKRIFT :

  • Speltlomper
  • Tomatsaus etter ønske, smak og behag
  • Fyll – her har jeg lagt spekeskinke og fylte oliven på toppen av osten
  • Raspet hvitost
  • Olivenolje

Jeg bruker to lomper til en pizza, har olivenolje mellom dem, og på toppen av den øverste. Smør tomatsaus over og legg på ost og ønsket fyll.

Stek på 200 grader i ca 10 min. La gjerne pizzaen stå en liten stund når den er ferdig stekt, så suger den til seg oljen som har dannet seg rundt pizzaen. Vær forsiktig når du flytter pizzaen over på et fat, da den er ganske myk i bunnen.

Lett å lage, smaker godt, og er ikke så verst sunt heller. God appetitt.


Ellers så har jeg prøvd meg på proteinbar med fibersirup i dag. De smakte himmelsk godt, men jeg vil perfeksjonere oppskriften litt så den kommer i morgen.

De jeg lagde i dag er allerede oppspist, så nye må lages i morgen 😋

Fikk meg en god styrkeøkt i kveld også, kjenner at kondisjonstreningen må vente til pusten er normal igjen, men det går rette vegen.

Da gjenstår det å si god natt, sov godt og så håper jeg på en hostefri dag på jobb i morgen.

Sweet dreams 😴

Klem ❤️ Beate