Sykemeldt ut uka p.g.a. Bronkitt…….. Ikke det jeg hadde sett for meg, nei! Men, det går over – heldigvis. Jeg var nok litt for sent ute med antoksidantene mine denne gangen, lesson learned. Her skal det hamstres så det ikke går tomt for acai og nypepulver. Når man arbeider med barn hele dagen, blir man spesielt utsatt for smitte og da gjelder det å styrke immunforsvaret.  Det var en nedtur å måtte dra til legen i dag, men jeg var så heldig å få en pakke i posten med nytt treningstøy jeg fikk bestilt meg fra X-Life for noen dager siden, så da ble det en liten opptur. Friske farger og jeg gleder meg til å teste det ut 💪🏻 I pakken lå det en rabattkupong jeg kunne dele, så her er den 👇🏻    Det øser ned i dag også her på Sunnmøre så det er ikke det verste været å bli inne i. Men, uffameg….. Kommer ikke sommeren hit også snart?  Uansett vær, så ønsker jeg alle en super dag 😄 (fint vær for innetrening når det regner i bøtter og spann )

Klem ☔️ Beate