FÞler du deg sugen pÄ noe sÞtt, kan disse proteinkulene vÊre et litt sunnere alternativ. Det er lenge siden jeg har laget dem, men kom over jordbÊrproteinpulver pÄ tilbud sÄ da slo jeg til. De er veldig gode og kan gjerne spises etter trening. Jeg bruker 70% mÞrk sjokolade til coating og har litt kakestrÞssel pÄ. Helt sukkerfritt er det ikke, men det er sÄ lite at det tÄler vi.

JORDBÆRPROTEINKULER 🍓

  • 60 g jordbĂŠrproteinpulver
  • 30 g kokosmel
  • 30 g sukrinmelis
  • Ca 6 ss melk eller annen veske
  • 10 drĂ„per stevia sitron
  • Sjokolade etter smak til coating
  • KakestrĂžssel, hakkede nĂžtter eller kokosmasse kan brukes til pynt ( om du vil )

Bland alt det tÞrre i en bolle, tilsett melk/veske litt etter litt. Pass pÄ sÄ det ikke blir for mye veske, det skjer fort. Tilsett i sÄ fall litt tÞrrvare til rett konsistens.

Rull til kuler, sett de i fryseren til de er stivnet. Smelt sjokolade i vannbad og tilsett litt meierismĂžr om du liker det. Dypp kulene i sjokoladen og legg dem pĂ„ et bakepapir. StrĂž over Ăžnsket pynt – enjoy. 

  

Klem 💙 Beate

PS Ha en fortreffelig lillelĂžrdag