Kjører på med nok en lettvintmiddag, jeg. Mannen og jeg hadde oss en shoppingrunde på Coop OBS Moa og der kom jeg over noen pølser som så litt spennende ut. Maracana pølse med koriander og chili. Dro med meg noen poser med frossen broccoli/babygulrotblanding i samme slengen, og med søtpotet i kjøleskapet ble det middag av det. 

Stekte oppdelte søtpoteter i ovn på 200 grader i ca 30 min. Drizzle de med olivenolje og strø over maldon eller himalayasalt før steking. Pølsene fikk noen snitt i skinnet og ble grillet på bordgrill til de var gjennomvarme. Broccoli/babygulrotblandingen ble woket i litt olivenolje over sterk varme til de var ferdige. 

 
Denne retten inneholder smaker som utfyller hverandre veldig godt. Den spicy Maracana pølsen med chili og koriander. Søtpoteten som smaker søtt og litt karamellaktig, og grønnsakene med sin friskhet. Topp grønnsakene med sukkerfri sweet chilisaus og du har en smakseksplosjon i munnen. Anbefales 👍🏻. Det er ikke ofte jeg spiser pølser, men disse likte jeg veldig godt. Tommel opp for god smak. 

Ha en deilig dag og nyt helgen 💚

Klem 💚 Beate