Min bedre halvdel og jeg var på handletur på Moa her en dag og gikk forbi en baker som hadde fristende eplekake på menyen. I stedet for å kjøpe dyr eplekake proppet med sukker,  laget jeg en selv hjemme. Hadde en pakke kakemiks fra Funksjonell Mat stående i skapet ( se bildet under). Det er en god base for flere forskjellige kaker, også eplekake. Miksen er sukkerfri og glutenfri og sunn 👍🏻


Jeg fulgte anvisningene på pakken; og tilsatte egg ,vann og olivenolje. Til en rund kake brukte jeg ca 4 epler som jeg skrelte og delte i båter. Strø over sukrin og kanel og stek som angitt på pakken.

Kaken fikk seg noen minutter lenger i ovnen enn angitt på pakken, men der må man prøve seg frem. Godt ble det i alle fall  😋  denne gangen servert med krokanis. Nammm ❤️

På mandag denne uken var vi på et nedlagt røykeri for å ta bilder av solnedgangen. De ble ganske vellykket synes jeg 👍🏻✨. Røykeriet ligger her i Langevåg og heter Salen røykeri.

  
  

Har børstet støv av en gammel hobby og koser meg nå med å ta bilder av alt jeg kommer over. Sjekk gjerne ut Instagramkontoen min @beateyengkrog

Nå er det nydelig solskinn her i Long Bay City så jeg skal ha meg en tur ut for å nyte solnedgangen. Vi har så mye vakkert rundt oss, det gjelder bare å gi seg tid til å se det og nyte øyeblikkene. Have a nice evening 😎

Klem ❤️ Beate