Beste lørdagen jeg har hatt på lenge 💛. Var tidlig oppe i dag. Hadde deilig nypresset juice til frokosten, og så var det ut på tur. Solen skinte fra skyfri himmel, og selv om det ikke var mer enn 5 grader var det nydelig. Fikk tatt noen flere flotte bilder, bare se:

Senere på dagen fikk jeg til og med tid til å lage proteinbarer og sjokonøttekonfekt.

Ingredienser til proteinbarene:

  • 60 g sjokoladeprotein
  • 30 g kokosmel
  • 30 g sukrinmelis
  • 10 dråper steviadråper med karamellsmak
  • Ca 5-6 ss helmelk
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 3 ss hakkede valnøtter
  • Sukkerfri sjokolade til trekk
  • 1 ss meierismør til å ha i sjokoladetrekket

Bland sjokoladeprotein, kokosmel og sukrinmelis. Tilsett melk og steviadråper og bland godt. Vær forsiktig med å tilsette for mye melk om gangen, da blir deigen fort klissete. Tilsett nøtter og bær og bland godt. Form deigen til små sjokoladebarer og sett dem på bakepapir i fryseren.

La barene stå i fryseren til de er helt kalde. Smelt sjokolade sammen med meierismør i vannbad og dypp barene i sjokoladen. Legg barene på bakepapiret og sett dem tilbake i fryseren til sjokoladen er stivnet. 😋 smaker nydelig etter en treningsøkt, eller når du er fysen på noe godt. Enjoy 😍

På kvelden rakk jeg faktisk å dra på trening, jippi – det trengte jeg. Ble ca 45 min med bodybalanceøving og ca 45 min med styrketrening – deilig 💪. Dagens mål oppnådd og litt til 😊

Sjokonøttekonfekten ble til av restene av den smeltede sjokoladen ( jeg hadde smeltet alt for mye). Jeg hev oppi cashewnøtter og valnøtter og fylte sjokoblandingen i minimuffinsformer. Tasty 💛

Nå er det sene kvelden her hos meg så det er på tide å si god natt 💤

Klem 💛 Beate