Det har vert en slitsom uke, desverre med for lite trening og nå spiller ikke kroppen helt på lag. Kom meg endelig på trening i kveld etter tre dager uten og så slo nakken seg helt vrang 😡. Mye stress både på jobb og ellers har strammet nakken min uten at jeg har merket det og nå gjør det vondt, skikkelig vondt. Merket det plutselig under en yoga øvelse, der jeg ikke klarte å snu på hodet slik jeg skulle. Lite trening kombinert med et dårlig kosthold nesten hele uken, har ikke akkurat hjulpet. Nå har jeg blitt smurt inn med Ibux gel og krysser fingrene for at det får musklene til å slappe av. Skal ikke ha på vekkerklokke i natt, skal sove til jeg våkner av meg selv, selv om det mest sannsynlig blir klokken åtte 😜.

Vi skulle egentlig ha taco til middag i dag, men plutselig var den ene etter den andre forduftet så det ble ferdigpizza på de resterende. Det orket jeg ikke tanken på, så jeg mikset i hop en slags ovnsbakt grateng/gryterett som faktisk ble veldig god( og sunn)😋

Grateng med grønnsaker og karbonadedeig 👌

  • 1 pose frosne wokgrønnsaker
  • 400 g karbonadedeig
  • Krydder etter smak ( jeg bruker saltfritt tacokrydder fra Iherb)
  • Fløte ( 3 dl )
  • Ost til å strø over

Ha grønnsakene i en ildfast form, legg på klumper av rå karbonadedeig. Strø generøst med krydder over, tøm fløten over og ha på revet ost. Stek på 200 grader i ca 30 min.

Snadder ❤️ om du ønsker det kan du ha ris eller pasta til ( jeg bruker i så fall fullkornsris eller fullkornspasta)

Var så heldig å ha treningssenteret for meg selv en stund i kveld og det er ikke hverdagskost. Derfor var det ekstra ergerlig at kroppen ikke ville spille på lag. Satser på at en god natts søvn fikser problemet 👍.

Fikk til og med tatt et par selfies ( er ikke så flink til det)

Irritasjonen lyser lang vei, ikke sant? Har forresten dilla på mønstrede tights for tiden, love it ❤️

Da er det kveld igjen her i heimen så jeg sier god natt og ønsker alle en god natt og en fantastisk helg

Klem ❤️ Beate