I går kveld gikk vaskemasinen heden 😳. Stakkars utslitte vaskemaskinen vår. Etter å ha tjent oss trofast gjennom mange år sa den i går takk for seg med et smell og en sambadans gjennom vaskerommet som hørtes i hele huset. Etter nøye undersøkelse og forsøk på doktorering måtte vi bare gi oss. Den måtte få lov å hvile nå✨. Så i dag bar det rett fra jobb og på vaskemaskinjakt, og der sto den jammen og ventet på oss. Børsteløs motor (krav fra mannen) 8 kg kapasitet og 1600 omdreininger…… og på tilbud 😍. Vi slo til med en gang, og nå står vidunderet og går (uten en lyd til og med) og krisen er avverget for denne gangen. Med 7 personer som til enhver tid skal ha rent tøy sier det seg selv at det ikke skal mange dagene til før haugen av skittentøy når takhøyde, men nå er i alle fall krisen avverget for denne gang. Håper den vil tjene oss like trofast som den gamle ; fred over dens minne  ❤️

Siden tiden i dag ble brukt på vaskemaskinjakt ble det hurtigmat til middag/kvelds. Rulleomelett med sprøstekt spekeskinke, vårløk, tomat og agurk. Lettlaget og veldig godt 😋

Rulleomelett: til en person

  • 2 egg
  • 2 ss melk
  • Litt salt
  • 1 vårløk klipt i små biter
  • Noen skiver spekeskinke
  • Tomat og agurk som tilbehør

Begynn med å steke spekeskinken i litt olivenolje til den blir gylden og sprø. Legg på et fat sammen med oppskjært tomat og agurk. Pisk sammen egg, melk og salt , tilsett vårløken og hell ca halvparten i en middels varm stekepanne med litt olivenolje i. La det tynne laget stivne uten å bli brent, og rull så omeletten halvveis inn som en pannekake. Dra omeletten til side slik at den buede enden av omeletten blir liggende omtrent på midten av stekepannen. Hell røre rundt buen og la det stivne, rull igjen, dra til siden og hell på resten av røren. La omeletten stivne og rull sammen til en rull. Skjær i bitesize biter, legg på fatet og voila’, your dinner is ready.Et sunt, godt og proteinrikt måltid 💪

Ellers så har jeg gått rundt og skint som ei stjerne i dag med ny genser. Er den ikke fin?Da er det kveld her hos meg 📺 

Med ønske om en fin kveld for alle

Stor klem 💙 Beate