Fikk så lyst på noe godt å bite i, så da ble det myke cookies. Med utgangspunkt i det jeg hadde tilgjengelig av ingredienser, ble disse til. Jeg stekte dem i 12 min, men tenker at om du klemmer dem litt flatere og kansje steker dem noen minutter lenger, vil de bli sprøere. Gode var de i alle fall 😋

Ingredienser:

 • 200 g havremel (Vil du ha glutenfritt, mal glutenfrie havregryn til mel i en blender)
 • 200 g jyttemel
 • 150 g sukrin gold
 • 150 g kokossukker
 • 1 ts salt
 • 1 ts ekte vaniljepulver
 • 175 g meierismør
 • 2 egg
 • 2 eggehviter
 • ( 1-2 ts bakepulver) om du vil ha de luftigere
 • Hakket mørk sjokolade
 • Hakkede valnøtter

De tørre ingrediensene has i en bolle. Smuldre i mykt smør. Bland inn egg og eggehvitter, og bland deigen godt sammen. Jeg bruker engangshansker og blander med hendene. Ha i hakket sjokolade og hakkede valnøtter. Jeg har ikke angitt mengde når det gjelder sjokolade og nøtter, ta i så mye DU liker.

Sett på bakepapirkledd stekeplate; en toppet spiseskje pr cookie. Trykk dem litt flate og stek på 175 grader i ca 12 min. Det blir ca 18-20 stk. 

Smaker nydelig med et glass melk.Og siden det er 8. mars i dagNå skal jeg ha meg en tur på trening før senga står for tur. Nyt resten av søndagen. I morgen er det en ny uke med nye muligheter.

Klem 💙 Beate