Det ser ut til at virkemiddelet «middagsstreik» har hatt sin funksjon, for både støvsuger og annet har kommet frem fra glemselen de to siste dagene. Det sies at mat er veien til mannens hjerte, men det ser jammen ut til å være veien til andres arbeidslyst i tillegg.

Akkurat nå er jeg veldig fornøyd 😊 jeg har fått tatt meg et langt etterlengted bad, fått servert taco uten å løfte en finger, og fått lov til å hente meg litt inn igjen etter en hard arbeidsuke. Jeg skylder min bedre halvdel å opplyse om at det var han som sto for tacoen i dag mens jeg lå i bløt. Det virker som om samarbeidsviljen til avkommet begynner å bli bedre, så vi satser på en progredierende forbedring i tiden som kommer. Hvis ikke – så har jeg nå funnet virkemiddelet med STOR M nemlig MIDDAGSSTREIK😉. Stooor klem ❤️ Beate

Og sov godt 😴