Jeg vet at jeg har beskrevet meg selv som frisk her på bloggen. Det er også det jeg sier til mennesker jeg prater med når det gjelder ME-sykdommen. Men, jeg vet ikke helt; er jeg frisk, eller holder jeg sykdommen i sjakk fordi jeg spiser sunt og trener?

Mange oppfatter meg som fanatisk, fordi jeg prøver å leve sunt. For meg handler det ikke om fanatisme, det handler faktisk om frisk eller ikke. Jeg TØR faktisk ikke å gå tilbake til gamle vaner. Kroppen min sier fra med en gang jeg skeier ut. Sukker – magevondt, vanlig brød – magevondt, for lite søvn – energitap, lite trening – sliten o.s.v. Det er ikke fordi jeg tror jeg er bedre enn andre eller flinkere enn andre, jeg vil bare så gjerne være frisk.

Jeg kan en sjelden gang ta meg en fest eller rangle litt, men da må jeg hive innpå med boostere som acai, hvetegress, ingefær, spirulina, amla eller lignende dagen etter. Om ikke, kan det sitte ekstremt lenge i kroppen, og jeg får sykdomsfølelse. Det sier seg selv at det ikke skjer for ofte.

Men alt i alt føler jeg meg takknemlig ❤️ jeg har ingen livstruende sykdom og jeg har et godt liv. Jeg er heldig.

                                       

Stooor klem ❤️ fra meg