Lyst på noe godt å bite i lørdagskvelden? Da kan jeg anbefale disse ❤️ de ble helt fantastisk gode 😘 Hadde noen rester av en brownie som ble litt tørr, så da ble det cakepops 😋. Denne oppskriften er glutenfri (fordi brownien er glutenfri)og uten raffinert sukker.

Oppskrift:

Brownierester (prøv deg litt frem med mengden)
100 g philadelfiaost
50 g mykt meierismør
3 ss sukrin gold
Noen dråper stevia vanilje

Sjokolade til coating ( jeg brukte sukkerfri melkesjokolade)
Litt kokosolje for å gjøre coatingen blank og fin – og/eller litt meierismør.

Cakepopspinner delt i to.

Smuldre brownien og bland den med resten av ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med håndmixer. Trill passelig store kuler, legg de på en bakepapirkledd liten langpanne og dypp enden på sugerørene i smeltet sjokolade og så inn i popsene for å feste dem. Hiv dem så i fryseren i minimum 15 min. De skal være så kalde at den smeltede sjokoladen stivner raskt når de dyppes i den.
Dypp popsene i sjokoladen og eventuelt i kakestrø, kokosmasse, hakkede mandler e.l. og sett dem i kjøleskap evt i fryser om de ikke skal spises med en gang. Nyt ❤️

2015/02/img_0722.jpg

Klem ❤️ Beate