Det har liksom blitt sånn at bloggen bare blir oppdatert når jeg er syk, he he. Er hjemme fra jobb i dag med en kropp som verker, men jeg fyller på med c-vitamin og satser på å bli frisk fort 👍.
Kjøpte meg juicer for en tid tilbake og er helfrelst. Dagens medisin er juice av 2 appelsiner, 2 gulrøtter, noen røde druer og en god bit fersk ingefær. Satser på at en kombo av c-vitamin, betakaroten, ingefær og store doser omega 3 tar knekken på alle bassilusker/ virus som måtte herje kroppen.
Ikke bare gjør det godt – det smaker godt i tillegg.

2015/02/img_1126.jpg

Har noen oppskrifter på lur som jeg har tenkt å legge ut her, så da er det bare å sette i gang 😋
Forrige fredag hadde jeg fri fra jobben og brukte hele dagen på kjøkkenet. Koste meg skikkelig og laget litt forskjellig; alt fra glutenfritt brød til fudge. Først ut:

FUDGE MED PECANNØTTER

Jeg har laget fudge tidligere, men å røre inn ristede pecannøtter når fudgen var ferdigkokt var 👌. Fudgen er uten raffinert sukker og kan nytes med god samvittighet.

Ingredienser:

1 boks vikingmelk
80 g sukrin gold
1ts ekte vaniljepulver
2 ss meierismør
30 g lønnesirup
Litt himalayasalt (eller annet salt)

Pecannøtter etter smak og behag, jeg liker at det er mye nøtter i.

Bland alle ingrediensene i en stor bolle som tåler microovnbruk. Jeg setter min micro på cook og lar den stå 5 minutter, tar ut og rører og så fem minutter igjen og fortsetter slik til konsistensen er tykk og karamellaktig.

Pecannøttene rister jeg i tørr, varm stekepanne til de er svakt gylne. Men pass på, de blir fort brent, og det smaker ikke godt.

Når fudgen er ferdig kokt, tilsett nøttene. Bruk så to skjeer til å fylle fudgen i mini muffinsformer og sett de kaldt til fudgen er stivnet helt. NYT 😋

2015/02/img_1200-0.jpg

2015/02/img_1212-0.jpg

2015/02/img_1213-0.jpg

2015/02/img_1214-1.jpg

Med ønske om en fortreffelig og FRISK helg.

Klem ❤️ Beate