Denne helgen har jeg vært så heldig å få være med på en workshop med ashtanga yoga som tema. Workshopen ble holdt hos Yam Yoga og foredragsholder var Pernille Bønkan fra Puro Yoga i Oslo.

Pernille Bønkan

IMG_0569.JPG

For en fin opplevelse; Pernille er en flott person som med varme, humor og visdom leder deg gjennom asanaene uten å presse, uten å kritisere men heller oppfordre deg til å stole på deg selv og din egen kropp. Tre dager med yoga i 2-4 timer om dagen kjennes i kroppen, men på en god måte. Kjenner at jeg er mer klar for å utvikle min egen praksis og utforsking av ashtanga i hverdagen etter denne helgen. Jeg kjenner også at jeg sover mye bedre etter at jeg startet med regelmessig yoga, og denne helgen har jeg sovet særdeles godt.
Dagen ble avsluttet med en sen middag; hjemmelaget kjøttpudding med søtpotetfries, woket broccoli og tsatsiki. Nam😋 det var skikkelig godt. Har desverre ikke bilder, men skal legge ut bilder og oppskrift en annen gang. Denne maten er paleo, noe jeg driver og utforsker for tiden. Syns det er veldig spennende og lærerikt. Utrolig hva feil mat kan gjøre med kroppen vår, og hva riktig mat kan gjøre.

I morgen er det en ny dag og en ny uke, og jeg satser på å starte dagen med solhilsen A og litt meditasjon.

Ha en riktig god natt og sov godt.

Namaste
Beate