Ligger i sengen min i dag også, jeg. Hadde virkelig håpet å være så bra at jeg kunne gå på jobb og på yoga i dag, men det ser ikke slik ut gitt. Føler meg litt bedre, men hoster og harker fortsatt.
Torsdager bruker jeg å gå på yoga, først på et kurs i tradisjonell yoga som varer i ca 1,5 time og så på en styrke flyt yoga time etterpå som varer omtrent like lenge. Yoga er ren terapi for meg, og jeg føler meg positiv og god og myk i kroppen etter jeg er ferdig. Yoga er i motsetning til mange andre treningsformer ikke basert på at alle
skal klare alle asanaer eller være så og så myk og bevegelig, men at alle føler seg komfortabel med det de gjør og setter sine egne grenser. Det blir fokusert mye på pust og bevegelser som renser kroppen, og ikke minst på avsluttende avspenning. Det er en fantastisk god følelse å bare få lov til å stenge verden ute den stunden jeg er på yoga, være i en liten boble av «meg selv» og lade batteriene. YamYoga heter yoga senteret jeg går på og intruktørene er dyktige og fantastisk flotte mennesker. Yam Yoga har en variert timeplan og tilbyr både morgenyoga, kveldsyoga og et rikt utvalg av helgekurs. Senteret er som en liten oase i hverdagen, der man kan lukke døren til resten av verden en liten stund.
Min bedre halvdel og jeg hadde bryllupsdag forrige uke og kjøpte en felles gave til oss selv. Buddhaen som du ser på bildet under. Er den ikke fin?

IMG_0531.JPG

Kom over dette sitatet i går og synes det passer veldig godt til innlegget her

IMG_0545.JPG

Namaste
Beate